Instagram

Jag finns även på instagram...under namnet hemmahosfrug

onsdag 22 april 2020

Hemmafruspaning...uttråkad

Jag har fått en hög Svensk Damtidning. Det är rolig läsning. Tidningen är som en provkarta av alla de värderingar en riktig kvinna bör hålla sig med nuförtiden. 

Idag läste jag om Bathina. Hon är en sån där superwoman. Snygg och smal och lyckad och tre barn och rik make och fint umgänge och allt det där...men nån riktig överklassdonna det är hon inte. För hon arbetar som en hel karl. Vill inte hänga på gymmet och luncha med andra ladies. Och verkligen inte ta hand om barnen när de kommer hem från skolan. Får då skulle hon bli uttråkad. Det fattar väl vem som helst. 
Ja, det är trist att vara med barnen. Ta hand om dem är väl inge kul. Man får förmoda att någon annan tar hand om dem åt henne. Nån som förhoppningsvis tycker att det är lite kul. Vi andra...vi vanliga...mellanklassdonnor och underklassdonnor...ja, för oss ska det inte spela nån som helst roll om vi skulle bli uttråkade av att ta hand om ungarna efter skolan. För vi får inte. Eller ska inte. Vi gör det inte i alla fall. Barna har ju fritids eller får va ensamma hemma. Och det tycker vi kanske är kul. Vad vet ja. Det är inte intressant i sammanhanget. Men det är intressant ändå att alla svenska donnor ändå fått det på ungefär samma sätt. Vissa vill inte ta hand om sina ungar och andra får inte. I den bästa av världar blir det bra på vilket sätt. Slutresultatet är det samma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar