onsdag 15 februari 2017

Alla Hjärtans Dag!

I går var det Alla Hjärtans Dag! Jag och 6-åringen bestämde oss för att pyssla lite efter morgonbestyren! Vi ville göra lite presenter till far i huset, mormor och morfar! 
Det blev lite enkla saker...ett kort med ett utklippt glitterhjärta och en hälsning gjord med stämplar...en hjärtformad pärlplatta...ett målat träd med rosa blad som formade ett hjärta! 
En semmelbulledeg satte vi också för jag hade fått för mig att det var fettisdagen också! Var lite för snabb...det är ju nästa tisdag! Fast semlor är ju gott ändå! Det behöver ju inte vara fettisdag!

Efter lunch gav vi oss ut på en liten promenad. Det var så vackert väder...sol och blå himmel och glittrande vit snö! Vi började i en lekpark och sen hamnade vi i en liten skog! Det är härligt att vara ute på dagen...när solen skiner...kunna få i sig solens vitaminer och få färg på kinderna! Röra kroppen och vara tillsammans med sitt barn! Vi hann till skolan precis i tid för att möta storebror! Han är ju så stor att han klarar av att ta sig fram och tillbaka till skolan på egen hand...men det är roligt att möta honom! Han blir glad att se oss och det är trevligt att promenera hem tillsammans och höra vad han har att berätta om dagen! 
Sen ramlade resten av barnen in...en efter en förutom äldste sonen som jobbade. Och mormor och morfar kom! Och så åt vi semlorna...prydda med hjärtan dagen till ära! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar