torsdag 15 september 2016

Morgonpromenad!

Idag ruschade vi undan morgonjobbet för att hinna ut lite längre innan lunchen! Vi bor i utkanten av stan så vi har nära landsbygden och idag styrde vi kosan mot en ridskola. Det var så vackert! Morgondimman låg kvar litegrand och luften var ljum och härlig! På vägen passerade vi mormors och morfars hus och vi slank in och frågade om de ville hänga med och det ville de! 
Korna fanns kvar! N var nyfiken på dem och de var nyfikna på oss men rörde sig inte ur fläcken för att komma och titta lite närmre! 

 Vid ridskolan tittade vi på hästarna. N matade och klappade lite och var stolt över att vara så modig att han vågade klappa de stora djuren! 


Inne i stallet höll de på att sko om en häst och det var spännande att få titta på!  
Sen gick vi vidare och fick syn på ett svanpar på ett gärde! Efter en stund såg vi att de hade ungar! Fem stycken kunde vi se! De låg i gräset och stack bara upp när de skulle röra sig lite. Föräldrarna höll sig nära, en på varje sida av sin lilla grupp. Halsarna uppsträckta och huvudena riktade mot oss! Bäst att hålla koll! Vakta sina små! Det var fint att se! 
Sen fick vi lov att vända för att hinna tillbaka hem och laga lunch! När vi åkte förbi den lilla bäcken blev N sugen på att kasta sten i vattnet och det hann vi med också! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar