torsdag 24 mars 2016

Påsklovsdagar!

Det är lata dagar vi har nu på lovet! Vi tittar på tv, spelar tv-spel, hoppar studsmatta, promenerar...Och lagar mat. Idag blev det brunch - fast på lunchtid. Men jag orkade inte laga någon riktig mat och två av barnen kom direkt från sängen till matbordet så det kändes "rätt." Äggröra, bacon, amerikanska pannkakor med hallon, grädde och lönnsirap...frallor med skinka, keso, krasse...Kaffe! Gott! 
Vi satte krasse för några dagar sedan och den är redan jättefin! Det passade ju fint nu när det är påsk! En liten påskkyckling fick hamna i gröngräset och det känns lite synd att klippa i den fina gräsmattan...men krasse är ju gott så vi gör det ändå! 
Vi satte gula ärtor också! Och de är redan höga och fina och lagom att klippa av och ha i sallad eller på en smörgås! 
Vi har ritat påskbrev! De stora barnen var snabba och fixade snabbt till 12 brev var! Det räckte tyckte de. N tycker det är lite jobbigt. Han orkar två åt gången och vi har fått ihop 6 stycken nu! 
Det är härligt ute! Solen skiner så fint för jämnan och luften är klar och hög. Lite kyligt men friskt och härligt! Jag och minstingen har varit i vår lilla lekpark några gånger! Just nu är det roligast att baka tårtor åt mig eller bli jagad! 
Ja, nu är det torsdag! Skärtorsdag och påskhelgen har börjat! Alla är hemma och vi spelar musik och ska börja laga mat! Härligt med fyra lediga dagar tillsammans! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar