onsdag 27 december 2017

Juldagarna...

...går, en efter en...man tappar orienteringen lite...dagarna flyter ihop...vilken veckodag är det? Äh, det spelar ju ingen roll...än är det långt kvar av lovet. Det är skönt att släppa vardagen och leva i en annan lunk än den vanliga. 

Igår hade vi lite annandagskalas här hemma. Mina föräldrar och min makes mamma kom och drack kaffe och åt julbord. Vi åt och pratade, spelade piano och tittade på filmer från när våra barn var små! Så roligt att se dem...så rörande med de små pojkarna och deras busiga kroppar och ljusa röster! Nu har vi ett helt gäng stora barn...långa kroppar och mörka röster! Men det är rörande det också! 

Efter maten tittade vi på film på tv...slutet av En man som heter Ove...vi hade sett den förut så vi tittade ändå fast vi kom in mitt i! Den är bra! 
Vi dukade upp lite julgodis och kaffe till filmen! Maken hade varit i Indonesien innan jul och köpt med sig riktigt lyxkaffe! Kopi Luwak! Det var dyrt så det blev bara en liten kopp var! Men det var kul att smaka och det var riktigt gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar