måndag 12 mars 2018

Helgen som gått!


Helgen har kommit och gått! En trevlig helg har vi haft! Maken har fått mycket gjort med husrenoveringen...mer gips uppsatt i sovrumstaket med hål utsågade för spottar och el dragen under..fönsterinfattningar målade och uppsatta...och så har vi bestämt oss för golv också...massivt lutat och vitoljat furugolv...

...jag tror att det kommer att bli så fint! Längtar efter att det blir dags att lägga golvet! Men än är det lite jobb kvar innan dess!
I lördags kom äldste sonen hem! Det var så härligt att ha honom här igen...det var ju en hel vecka sen vi sågs! Hela familjen åt lunch tillsammans och sen åkte jag och sonen och handlade lite saker till hans nya hem...ett skrivbord han och flickvännen beställt på Jysk till halva priset...jättefint! Och lite annat smått och gott! Det var mysigt att vara ute med bara honom! Sen blev det kaffedags och så åkte han hem till sig igen! Men så hade han ringt sin mormor och morfar och frågat om de ville komma och hälsa på på söndagen...det ville de gärna och då passade jag också på! Jag och de två yngsta följde med när de ändå skulle åka! Det var roligt att se deras hem igen...för en vecka sedan var det mest kartonger och en säng...men nu hade de fått fin ordning...lampor och gardiner och blommor och mattor och skrivbord...De hade fått det jättefint! 
 Sonens flickvän visade barnen ett program om människokroppen hon har användning för i sina studier! Det var spännande att kunna vrida på skelettet och fästa muskler och se vad de hette och gjorde! 
Senare åkte vi till IKEA alla tillsammans...det unga paret hade lite mer saker som behövde köpas och vi andra tittade och handlade lite småsaker! 
Sen blev det dags att åka hem till söndagskvällsfixet! Mat och plock och tv och nattning! Helgen tog slut! En fin helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar