onsdag 7 december 2016

Hemmapyssel och kräk...

Jag slapp inte undan magsjukan. Är fortfarande lite krasslig...ont i kroppen, ont i huvudet, illamående...Och fler barn har också insjuknat...i natt kräktes minstingen och den äldsta också...bara tre kvar i familjen nu som inte åkt på det. Vi får se om de klarar sig...

Innan jag blev sjuk hann vi i alla fall greja lite med vår pysselkalender. I söndags gjorde vi någon slags pappersslädar som man skulle tävla med...blåsa med sugrör på dem och se vem som vinner! Det var kul! 
Och i måndags eftermiddag...dagen innan jag blev sjuk gjorde jag och N äggvärmare i form av rödhakar av filttyg. Det var riktigt roligt och fina blev de också. N var så duktig...han sydde fast ögon och pupiller helt själv (ok, jag fick fästa tråden). Och sen ville han sy ihop de större delarna på maskin men det blev för svårt att nå ner till pedalen och samtidigt klara av att styra tyget! Så han fick sköta pedalen och jag skötte tyget!
Storebror var med en stund också...han var fortfarande matt efter sin sjukdom...men orkade sy ihop sin rödhake i alla fall! 
Så här fina blev de! Nu längtar vi efter att bli friska nog att pyssla ikapp! 

2 kommentarer:

  1. Å så jobbigt. Hoppas nu resten inte behöver bli sjuka. Fint pyssel!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för omtanken...vi fortsätter att insjukna tyvärr...en efter en! Men snart är vi väl klara och kommer ut på andra sidan!

      Radera