torsdag 22 december 2016

Dan före dan...

Bara i morgon kvar innan julafton! Hjälp! Att det alltid ska bli så bråttom på slutet...fast man tyckte att allt var lugnt...Men det går...det gör det alltid! Vi jobbar på! I dag var maken ledig och vi fixade med allt möjligt. Sillag och brödbak och så gjorde vi fläskkorv! Det var första gången vi provade och det var rätt pickligt först men sen fick vi bättre kläm på det! Än har vi inte provsmakat...på julafton får vi se vad vi tycker! 
Barnen har gjort lite julgodis också! Marsipangodis, nötter och russin i choklad och ischoklad! Knäck ska vi koka i morgon! Och så har jag bakat fröknäcke! Tre gånger...det är så gott att det krymper i burken...
Lite mer kakor har jag gjort också...stjärnor...goda mördegskakor med ägg och konjak i degen...knapriga och läckra! 
 Och så har vi turats om att vara ute på lite ärenden...och varit ute tillsammans också...köpt en gran i sista momangen och några sista julklappar och MAT...Och så klädde vi en gran på kvällen! Barnen fick en liten söt en av en granne och den fick de ha uppe på övervåningen! Vi klädde den med billiga kulor från RUSTA och glitter och så hemgjorda grejer...garntomtar och julgranskarameller! Det var så roligt och pirret i magen väcktes i barnen och lite i mig också! Det är ju snart julafton! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar