torsdag 25 oktober 2012

På väg mot 2!

 Vår minsting går mot 2 år och det händer mycket. Han har börjat leka på ett annat sätt. Man anar början till rollekar och samarbetet med syskonen går ibland riktigt bra. Fast viljan att leka tillsammans och i närheten med andra föder mycket frustration - både hos honom och hans syskon. Det är svårt att låta bli att förstöra legobyggnationer och järnvägar, det är frestande att nypa till eller bitas när förmågan tryter... Det är tur att han är bland sina syskon som förstår varför det inte alltid funkar som det ska. Och det är tur att hans mamma (jag) finns alldeles i närheten som kan avbryta och avleda när det spårar ur!


Ett stopp i lekparken på väg hem från 6-års. Det är underbart att få vara med och se när bröderna leker och har kul tillsammans! 6-åringen fixade en tacokiosk med tacos av lönnlöv och fyllning av sand.


Råvaror måste inhandlas och då får det bli en tur till affären!


 Förmågan att leka själv utvecklas hela tiden. Här har 3 dalahästar somnat på mattan. De lades ner försiktigt och lillen hyssjade åt mig att vara tyst. Sedan nynnades en sång och så var det klart!


Vi har visst fått en till katt! Om man älskar sin katt över allt på jorden då är det klart att man själv blir katt i bland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar