Instagram

Jag finns även på instagram...under namnet hemmahosfrug

fredag 5 juni 2020

Hemmaliv och smaskig lax!

Det är härligt med sommar...och det är härligt att ha en trädgård! Förra året skaffade jag några pallkragar och i år köpte jag fyra till...jag är trött på att hålla på och gräva och kratta och mäta ut rader...så nu hoppas jag att detta ska bli lite enklare! Det har redan kommit i gång att växa...rädisor, vaxbönor, haricot verts, rödbetor och morötter har tittat upp! Och potatisblasten också! 
Maken jobbar vidare med vår altan...och jag har också börjat med lite "byggarbete"...13-åringen vill göra en minismedja och då måste vi ha ett eldfast underlag! Alltså lägger jag plattor framför lekstugan! Själva lekstugan ska bli någon slags redskapsbod! 
Vi har blivit bortskämda med vackert väder på kvällarna...och har ätit ute många kvällar i sträck! Igår blev det ugnsbakad lax, limesås och stekt potatis! Det gick hem! Till och med yngste sonen som inte gillar varken lax eller stekt potatis åt rikligt av bådadelarna! 
Laxen skar jag i bitar och bredde över en blandning av: olivolja, paprikapulver, riven ingefära, riven vitlök, shriracha, Heinz chilisås, salt och peppar...bakade på 150 grader tills det var klart...ca 20 min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar