lördag 15 juni 2019

Studentfirande!

Igår tog vår näst äldsta son studenten! Finalen på två hektiska veckor...Studentresa, fester, bal, förberedelser...

I onsdags vad det bal...hela stan (nästan) hade tagit sig till festplatsen och tittade och fotograferade alla fina par som anlände i alla möjliga bilar...vår son kom i en jättehummerlimo tillsammans med tretton andra ungdomar! Han och hans balpartner (inte fickvän pga av att hon inte fyllt 18 år ännu) var så tjusiga där de gick fram på röda mattan! 
En vilodag och sen, igår, blev det dags för sista dagen på gymnasiet...studenten! Vi trängdes bland alla andra föräldrar och släktingar och så stormade ungdomarna ut...så där som de gör...likt spralliga kor på kosläppet! 
Kramar och fotografering och mingel och prat och blommor och gratulationer och glädje...
...och flakåkning på stan!
Och sen åkte vi hem och firade vår nybakade student...familjen och mormor, morfar, farmor och flickvän! Smörgåstårta, presenter, studenttårta, prat och skratt! En fin eftermiddag och kväll! 
Och efter firande hemma blev det dags för mer festande...jag, mormor och flickvän skjutsade samt hämtade upp festkompis...härligt att få prata med glädjeyra och trevliga pojkar som just i detta nu bara älskar livet och allt det har att bjuda...fest och vänner och glädje...studenten...en speciell dag...man minns...förväntan och spänning och bara roligheter...ett avslutat kapitel och framtiden som ett vitt ark framför sig...men först en lång och härlig sommar! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar