fredag 10 maj 2019

Hemmafruvarning

Invandrarna tar till sig svenska värderingar. Och i Sydsvenskan tycker ledarskribenten att det är roligt. Men det finns ett område där det går långsamt. Alldeles för långsamt.  Det är förstås det där med män och kvinnor och barn. Jämställdheten alltså. Och det blir ju så dumt i och med att jämställdhet mellan könen är ett prioriterat mål för politiken i detta land. Förmodligen kommer invandrarna att ändra på sig efter hand, om en kanske 2-3 generationer. Det är dock för långsamt. Den svenska familjepolitiken gör så att det kan fortsätta att gå så här långsamt. Det är nämligen så att barnbidraget premierar många barn. Ja, det gäller förstås bara om man är invandrare, eller en sån där toka som jag då, för vanliga svenskar lockas sällan av att vräka ur sig många ungar bara tack vare barnbidraget. 
I alla fall så ger barnbidraget 1250 kr för ett barn. Men om man skaffar hela 6 barn genererar varje barn 1957 kr. Det blir 11 740 kr i barnbidrag skattefritt varje månad. Detta i kombination med att man kan vara hemma i 16 månader per barn tack vare den generösa föräldraförsäkringen gör att kvinnor som föder många barn kan vara föräldralediga i många år! Och då hamnar man i fällan. Man kommer långt från arbetsmarknaden, språkträning och de svenska värderingarna. Det kan till och med gå så illa att kvinnorna blir hemmafruar. 
Ja, tänk vad hemskt...att en mamma som har många barn är hemma och tar hand om dem. Så kan vi inte ha det. Detta måste åtgärdas. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar