söndag 11 februari 2018

Födelsedagar!

I helgen har vi firat två av våra barn! De fyller med ett dygns mellanrum! Det är så lustigt med de här två...de är så lika varandra...lockigt hår, har samma kroppsbyggnad, har samma humör...deras förlossningar var till och med nästan på pricken lika...start med vattenavgång och sedan gick det så fort att vi knappt tog oss in till förlossningen! 
Här är mina februarikillar som bäbisar! Känns som igår och en evighet sen på samma gång! Den äldste är nu 14 år...på i gränslandet mellan barn och ungdom. Och lillebror är 7 år...också en slags gränsålder...ett lite större barn som förstår och kan på ett helt annat sätt än tidigare. 
Det är roligt att fylla år och det var roligt att vara med och hjälpa till. N hjälpte till med kakbak och tårtförberedelser med liv och lust!
Efter bakning och städning i fredags tog vi en tur hem till mina föräldrar. 11-åringen har varit sjuk i influensan och han har legat och vilat mest hela tiden i nästan två veckor men nu var han så pass frisk att han kunde gå ut! Det var skönt att få luft och sol! Vädret var härligt och lite klättring i våra små "berg" hanns med på vägen! 

Och så blev det dags för kalaset! Kakor och tårtor som vanligt...
kalljästa bullar, wienerlängder, schackrutor och nougatkakor...
Moussetårta med tre olika mousser i lager och en citronsmakande säbytårta blev det den här gången! 
Vi åt kvällsmat tillsammans också....köttfärspaj, ost- och skinkpaj, små smördegspiroger, saffranspasta och kycklingspett...ost och vindruvor och baguetter! 
Efter maten tittade vi på melodifestivalen..och stod knappt ut...både låtar och mellansnack var snudd på olidligt och det var en befrielse när det var slut och vi kunde titta på Mamma Mia istället! Underbar musik och härlig handling! En fin avslutning på födelsedagsfirandet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar