lördag 30 juni 2018

Roliga dagar!

Vi har haft besök av släktingar...en vuxen och ett barn...i några dagar! Det var roligt! Maken jobbar ju än så det känns inte riktig som äkta sommarledigt...det är lite vardagslunk över det hela. Men ett besök bryter ju av lite! Man kan ju inte städa och sköta trädgården när man har "främmande". Vi gjorde alltså lite semesteraktiga saker...

Vi var i skejtparken och vår lilla släkting är en fena på kickbike och lärde ut grunderna till våra två yngsta! Kul! 
Sen åkte vi och badade och fikade...det var så varmt och härligt på land men rätt så kallt i vattnet eftersom det blåste rätt ordentligt från land! 
Några badade och några lät bli...byggde sandgrejer ellerl äste istället! 
Nästa dag åkte vi och badade igen...till ett ställe med brygga! Ännu kallare i vattnet men det hindrade inte 12-åringen och 14-åringen! De hoppade och simmade och var i länge! 
Efter det åkte vi till hembygdsgården där jag nu vet att mina förfäder på min morfars sida höll till i många generationer! Det känns lite märkligt och overkligt och roligt att tänka på att här..just här gick de omkring, jobbade, byggde, drog upp barn...
 
En utställning med veteranbilar var det också! Jag är inte bilintresserad alls men det här var faktiskt roligt..så fina gamla bilar av alla möjliga modeller! 
Sista dagen åkte kusinen med till simskolan och höll mig sällskap! Vihade trevligt på läktaren och pratade om ditt och datt! Efteråt gick vi och matade fåglarna...alltid roligt! 
Ja, och så gjorde vi lite annat också...pratade, fikade, grillade...åkte 
till skejtparken en gång till...skrattade och skojade...barnen lekte mycket, mycket...en av kvällarna sov vår kusin över...det var spännande och roligt! Det är lite häftigt ändå...vi ses inte så ofta...oftast bara en gång om året...men ändå tar barnen vid där de slutade sist...och har kul tillsammans! Fina dagar har vi haft! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar