torsdag 18 september 2014

Paj utan pajdeg

Har hittat en ny lunchfavorit! Paj utan pajdeg eller ugnsomelett kanske man också kan kalla det! Det är så gott och går så rysligt fort att svänga ihop en och det går att ha i lite vad man känner för och har hemma.
 
4-5 p
 
1 strimlad röd paprika
1 röd lök i smala "båtar"
1 näve haricot verts - lätt förvällda
tärnad rökt skinka i bit - behöver inte vara mycket
 200 g riven ost
5 ägg
3 dl vispgrädde
muskotnöt
Salt och svartpeppar

Gör så här:
 Lägg grönsakerna i en pajform och strö den rivna osten över. Vispa ihop ägg, grädde, muskot, salt och peppar. Häll äggblandningen över grönsakerna. Tillaga i ugnen i 25-30 minuter i 200 grader. Låt pajen stå några minuter innan den skärs upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar