Instagram

Jag finns även på instagram...under namnet hemmahosfrug

måndag 25 november 2019

En vecka...

...är slut och nästa har börjat. Maken var bortrest hela vardagsveckan och då blir allt lite annorlunda. Vi tar det lite som det kommer...tittar på tv direkt efter kvällsmaten...eller tillsammans med kvällsmaten...ser på film tills vi går och lägger oss och struntar i nyheterna. Den här gången blev det Alla Shrek-filmerna...kul att se dem igen...tillsammans med minstingen och The King på Netflix tillsammans med högstadiepojkarna. Man får dela upp det lite så att 8-åringen kommer i säng i tid! The King var bra...krig och intriger...om Edward I. Det var spännande och vi läste på lite i en historiebok för att få lite mer kött på benen. 
En kväll kom Jan Guillou förbi vår stad och talade på biblioteket. Jag och mina föräldrar ville lyssna och gav oss dit och 15-åringen fick vara barnvakt! Det hade han klarat av så bra och 8-åringen var mycket nöjd med att ha storebror helt för sig själv på kvällstid. De hade lekt och tittat på film tillsammans och när jag kom hem var det precis lagom att hoppa i säng!
På lördagen läste vi läxor hela förmiddagen och vid lunchtid gav vi oss av till 17-åringens gymnasieskola som hade öppet hus. Gymnasiesonen hade kemilaboration och vi fick vara med en stund! Det var spännande! 
Men det allra bästa på hela helgen var att äldste sonen och hans flickvän kom hem med sin hund...en så söt liten vovve på 10 veckor som de hämtade hem för en dryg vecka sedan! Alla blev förälskade i honom förstås, särskilt 8-åringen! Han lekte och passade och klappade och bar! Förutom att hunden var helt underbar var det roligt att prata och äta middag tillsammans...alla våra barn och de tre äldstas flickvänner! 
Men nu är det måndag igen och sista novemberveckan är igång! Mycket ska göras...adventssakerna ska fram och adventskransar ska bakas...Det är lite förväntan i luften på nåt sätt! 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar