onsdag 26 december 2018

Juldagarna...

...går, en efter en...julafton har kommit och gått...en riktigt fin dag! Vi sov länge, åt ett litet julbord...äldste sonen kom hem...vi skrapade lotter framför Klappjakten som gick på tv...inga stora vinster...men 180 kr tog vi hem...som vi enades om ska gå till nya lotter! Man vet ju inte! 

Det var så kallt...12 grader...så vi tog bilen till mina föräldrar...kaffe, Kalle Anka...och så kom jultomten! Yngste sonen har de senast två åren planerat att slutgiltigt avslöja pappa som tomte och i år hade han bestämt sig för att slita masken av honom. Men så blev det inte...äldste sonen var tomte och även om hans röst var välbekant var det roligt med något nytt! Masken fick sitta kvar och minstingen spelade snällt med i tomteuppträdandet men fnissade förtjust då och då! 
Sen blev det roligt att greja med alla julklappar...tur för storebröderna att 7-åringen fortfarande får lego...det är ju kul att bygga för större barn också även om man själv inte önskar sig sånt längre!
Julbord blev det förstås...
Skinka och sill och lax och janssons och allt möjligt annat! 
Kvällen avslutades med Svensson, Svensson och Tomten är far till alla barn och knäck och tomteskum! En trevlig och rolig dag! Och roligast av allt var förstås att alla var tillsammans och var glada och skrattade och pratade och hade det trevligt ihop! 
Juldagen...en skön dag...lugn och händelselös...korsord, datorsurf, tv, långpromenad i silverljus, kaffe och kakor...tv igen! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar