Instagram

Jag finns även på instagram...under namnet hemmahosfrug

fredag 7 januari 2022

Jullovet...

...närmar sig sitt slut...och vi har haft det bra! 

Vi har...

...julpyntat och fixat inför julen! Ett par dagar före jul kom våra tre utflyttade barn hem! Det var så roligt att ha alla hemma!
...firat jul tillsammans...familjen och mina föräldrar och svärmor! 
...och äldste sonens söta hund var också med på ett hörn! 
...och tomten kom förstås! 
...Maten kunde vi äntligen duka upp i vårt nya kök...som maken ägnat hösten åt att bygga! Än har vi inga vitrinluckor men det är inte makens fel...det är IKEA som har problem med leveranserna! Men vaddå...det är väl lite modernt med öppna hyllor! 
...ätit juldagsmiddag hemma hos mina föräldrar
...Vi åkte till kyrkogården och tände ljus för barnens farfar...
...vi har slappat och chillat...glott på tv, spelat spel tillsammans, läst en massa, pratat och bara varit...
...Vi har haft besök av flickvänner till pojkarna och av släktingar...sånt tycker jag så mycket om! Att vara många och att umgås...prata och skratta och äta tillsammans...spela spel, piano, gitarr...vara tillsammans helt enkelt! Vi passade på att fira två av barnens födelsedagar när vi hade besök av både alla flickvänner och släktingarna! 
...vi har firat nyår...hemma hos mina föräldrar...vårt eget hus fick våra tre äldsta låna för att kunna ha nyårskalas tillsammans med vänner! 
...Några dagar efter nyår blev det dags för våra stora barn att åka tillbaka till sina studieorter! De har tentor nästa vecka och måste plugga! En av dem skjutsade vi in till järnvägsstationen...och sen passade vi på att handla lite och äta en god lunch inne i storstaden! 
Igår sken solen och vi åkte ut till en sjö...vi hade tänkt promenera lite men som tur var slängde jag med skridskorna...ifall! Och trots ett tunt snötäcke på isen gick det bra att åka!
...ja, sen har vi haft en massa lugna sköna kvällar i vår lilla familj...vi och de tre barn som bor hemma! Inte gjort något särskilt...bara lagat lite god mat, pratar, spelat lite kort och sett på tv sen. 
Och än är ju inte jullovet riktigt slut! Några dagar kvar har vi att njuta av! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar