söndag 17 november 2013

Virkade tomtar!

 Jag har ägnat de senaste veckornas TV-kvällar åt att virka de här söta tomtarna. Minstingen tycker mycket om tomtar och ska få dem i julklapp.
Mönstren finns här:

2 kommentarer:

  1. Hej. Jag har precis hittat din fina blogg och läst mig igenom en del. Ville bara säga tack. Tack för att du skriver så fint om livet som hemmaförälder och dina kloka tankar om förskolan. Jag önskar bara så innerligt att jag hittat denna och liknande bloggar när mina barn var mindre... vi gjorde fel val som jag har ångest över och gråter över varje dag. Mina barn är dock inte så stor än, 5 och 3,5 och sedan drygt ett år tillbaka har vi gjort stora förändringar i våra liv för att få mer tid med barnen, och från feb kommer jag att sluta jobba, ett halvår till att börja med. Det är sådana här bloggar, hemma föräldrars nätverkt, haro, etc som har fått upp ögonen på mig. Jag önskar bara att jag hade hittat hit för fem år sen... Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för fina ord! Jag blir så glad! Jag har varit så trevande själv och att hitta hemmaföräldrar, haro och barnens rätt gjorde att alla mina känslor föll på plats och jag kunde börja förstå varför jag hade de känslor jag hade. Vi har också gjort val som jag ångrar i efterhand men jag försöker tänka att jag gjorde så gott jag kunde utifrån de tankar och känslor jag hade tidigare - och att kunna tänka om och ändra på saker är ju det enda man kan göra för att man själv och familjen ska må bra. Vad härligt att ni kan få mer tid för era barn! Lycka till och kram!

      Radera