lördag 27 december 2014

Frost

Det är så härligt att det är kallt! En promenad fick det bli idag. Man blir vederkvickt i både kropp och själ av den vackra naturen, den klara luften, det bleka ljuset...Det är så skönt att känna hur huden får liv av kylan, hur man blir lugn av allt det vackra. Och när man kommer hem är det så skönt att sätta sig tillsammans och dricka kaffe, se en bra film tillsammans, bara vara...Extra mysigt är det att det är lov och att vi får vara tillsammans hela familjen i många dagar.
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Hej
  Ja vad härligt med vinter. Det blir så himla mörkt, iallafall här uppe utan snön. Och det här lovet kom så lagom. Min minsta har fått riktiga längdskidor och åker en sväng varje dag. Mer behövs inte för ett bra jullov. Vad mycket gott ni har bakat. Jag hoppas att vi ska baka lite roliga bröd iallafall under lovet. Testa lite nya recept. Ha ett fortsatt fint liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt med skidor! Här längtar barnen efter pulaåkning och skidåkning men det ser mörkt ut! Bara ett tunt täcke med pudersnö. Fast det är skönt att det äntligen är lite ljusare i alla fall! Ni får ha ett fortsatt skönt lov ni också!

   Radera
 2. Det skulle stå lov och inte liv,men det inte att sudda. Dessa konstiga telefoner.

  SvaraRadera