måndag 9 juli 2018

Jämställdhetsmaffian...

...reagerar stenhårt om någon skulle drista sig till att ens snudda vid tanken på att kvinnor skulle kunna möjligtvis eventuellt ges någon möjlighet till att kunna välja lite grand själv hur de vill ha det med barnen. Och det är så lustigt...de senaste dagarna har sambeskattningen kommit i fokus...sd har ju någon gång sagt att de vill ha sambeskattning, frivillig alltså, men sen släppt den där idén. Ingen är ju intresserad av den så...

Men det är hursomhelst intressant att ens vittringen av sambeskattning väcker upp jämställdhetsdrevet. Och argumenten mot är också häftiga.

Margot Wallström  och en journalistperson på Aftonbladet och en liberal politikerperson säger precis samma sak. De får personifiera jämställdhetsmaffian...en höger, en vänster och en mediaperson. De för fram precis hur det är. De för fram sin syn på jämställdhet och sin kvinnosyn. Den som ligger som ett tjockt blött täcke över hela jämställdhetssverige.

1. Pappamånader måste finnas. Annars hotas jämställdheten.

2. Vårdnadsbidrag är dumt. Det hotar jämställdheten.

3. Sambeskattning (även frivillig - fast det säger de förstås inget om) är dumt. Det hotar jämställdheten.

Det de säger är alltså att VALFRIHET är dumt. Det de säger är alltså att KVINNOR ÄR DUMMA I HUVUDET. Det de säger är att FOLK INTE SKA FÅ LOV ATT BESTÄMMA SJÄLVA.

Det de uttrycker är alltså en PATRIARKALISK SYN på Sveriges befolkning. Sveriges befolkning är barn som inte begriper sitt eget bästa. Sveriges kvinnor i synnerhet är extra dumma i huvudet. För om de skulle få minsta lilla chans att bryta mot jämställdhetsreligionens bud skulle de ta den. De måstE alltså hindras, tyglas, tämjas. Precis som jämställhetsmaffian alltid säger att kvinnor blev hindrade, tyglade och tämjda förr. Av sina män. Nu är det staten och media som tagit på sig den patriarkala prästrocken. Vid minsta antydan till feltänk och opposition rapar de upp sitt credo. Jämställdheten (så som de ser den) måste skyddas. Lagarna måste följas. Annars är det raka vägen in i helvetet. För kvinnorna.

Och det är ju lustigt. Eller olustigt. För fastän att pappor fortfarande skulle ha rätt att ta ut sina dagar (vad jag hatar de där dagarna som varje barn utrustas med från födseln...vad jag hatar det faktum att barndomen har tilldelats dagar och att alla ickelagstadgade dagar...de allra flesta...tillhör statens fostrarinnor) fastän att kvoteringen upphör. Men kvinnor och män antas alltså inte kunna prata med varandra, inte kunna kommunicera, inte kunna tänka ut en lösning som passar just dem. Nä, mammor antas vara egoistiska och roffa åt sig allt. Eller pappor antas vara lata och inte vilja ta nåt. För ingen vet ju riktigt säkert hur det är med den saken...är det underbart eller inte att ta hand om barn? Och fastän att det inte skulle vara obligatoriskt att ta ut vårdnadsbidrag är det ändå ett hot mot jämställdheten. Kvinnor antas alltså vara så dumma i huvudet att de omedelbart glömmer sitt bästa och tar chansen att vara hemma hos barnen. Och det blir ju dumt. För grundsynen bakom alltsammans är att DET ÄR DÅLIGT ATT TA HAND OM SINA EGNA BARN. Särskilt om man råkar vara mamma. Och så sambeskattningen. Som skulle vara frivillig men som alla maffiamedlemmar framställer  skulle vara allena rådande. Man kunde alltså välja...särbeskattning eller sambeskattning. Men om det vore så skulle folk som ville kunna försörja sin familj på en lön. Och då skulle ju kvinnornas vett totalt rinna ur dem. Omedelbart. För kvinnor är ju såna. Alla politiker utgår från att kvinnor som får chansen att välja alltid väljer fel. Eller så tänker de att alla män omedelbart skulle få lust att piska in sina kvinnor i köken och kedja dem vid spisen och sätta på dem (kvinnorna, inte spisarna) så att bäbisarna sprutade ur dem!

Jaja, det är som det är. Rikets överbyggnad är rörande överens...valfrihet är farligt. Och kvinnor och barn är en livsfarlig kombination. Den är explosiv och därför måste kvinnorna hållas i schack så mycket som bara går. Och då krävs dagar och förskola och regler som minimerar kvinnornas kontakt med de egna barnen.

Kanske ändå att folk börjar tröttna. Kanske är det nåt i luften ändå. Något som väcker ont blod i maffian och som gör dem extra aggressiva. Man får se. Det är spännande att leva.


1 kommentar:

  1. Hej!

    När en råtta känner sig trängd anfaller den och de slåss för livet kan jag säga. Så är det med politikerna nu och det lär bli värre innan revolten kommer. Och den lär komma för det känns som att detta året är nåt speciellt.

    Hälsningar från skåne eller nu mera Österlen :)

    SvaraRadera